Praktiq

Uw adviseur

Mijn naam is Arnold Nieuwendijk. Sinds 1992 ben ik werkzaam in de bouw- en vastgoedsector. Doordat ik in alle geledingen van deze sector heb gewerkt, ken ik de verschillende partijen en hun belangen. Ik ervaar dagelijks dat een gebrek aan communicatie tot verkeerde verwachtingspatronen en veel inefficiëntie en onduidelijkheid leidt. Het nieuwe ontwikkelen, denken vanuit de mens, is nog onvoldoende ingebed in onze sector. Dit is waar ik mijn bijdrage wil leveren.

Mijn passie: het inspireren en verbinden van mensen.

Als pragmaticus ben ik altijd op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Door te denken vanuit de oplossing en het gezamenlijke belang voor het eigen belang te stellen, maakt dat er een positieve sfeer binnen een projectteam ontstaat. Daarbij is open en eerlijk communiceren erg belangrijk. Met deze manier van werken heb ik de afgelopen jaren al meerdere successen behaald.

Daarnaast benut ik optimaal de kennis en ervaring van de mensen waarmee ik samenwerk. Door niet alleen hun expertise aan te spreken, maar ook de opgedane kennis uit neventaken en hun levenservaring te gebruiken, wil ik mensen laten excelleren.

Praktiq

Praktisch bn, bw 1 op de praktijk gegrond: ~e ervaring; een ~e jongen met oog voor doelmatigheid; vindingrijk, handig; 2 gemakkelijk en doelmatig: ~ te werk gaan;

Intelligentiequotiënt o (ped) getal dat mate van intelligentie aangeeft (afk I.Q.).

Kernwoorden die Praktiq maken. Dit spreekt niet alleen uit onze naam, maar ook uit ons logo.
Het zwart/wit staat voor eenvoud. Op deze manier bedienen wij ook onze klanten; duidelijk en eerlijk.